Ervaringen

Frederik Jongmans, VWO-examen 2008

"De beurs van de Stichting Beurzenfonds gaf mij de kans om alsnog mijn VWO te halen. In het jaar waarin ik  HAVO-examen deed werd mijn vader ernstig ziek. Na mijn examen heb ik zijn bedrijfje een tijd op gang gehouden, omdat mijn moeder en mijn broer en zus anders zonder inkomsten hadden gezeten. De beurs van de Stichting Beurzenfonds gaf me de kans 5 en 6 VWO in één jaar te doen. Inmiddels heb ik de studie Bedrijfskunde af."

Gemma Siebel, HAVO-examen 2010

"De scheiding van mijn ouders kwam heel onverwacht voor me en maakte me verdrietig en passief. De jaren daarna groeiden mijn moeder en ik gelukkig naar elkaar toe maar op school en met mijn vriendinnen maakte ik een groot feest van het leven…"

"Toen ik voor de tweede keer bleef zitten in HAVO 3 was ik echt helemaal in paniek. Mijn moeder vroeg een beurs aan en bij Winford kon ik de HAVO in twee jaar halen. Daarna ben ik naar de HEAO gegaan en daar zit ik nu nog. Ik hoop in 2015 af te studeren."

Ron Bogaars, HAVO-examen 2012

"Als topsportjongen kwam ik op een Lootschool terecht, waar faciliteiten voor sporters zijn. Ik was gelukkig op die school maar van mijn hele HAVO-4 klas was ik de enige die het LOOT-systeem niet goed oppakte. Behalve sporten deed ik namelijk niks, zeker niet meer toen ik Kerstmis 2009 op de wintersport verliefd werd. Mijn vriendin woonde in een andere stad en ik besteedde gewoon teveel tijd aan haar. Naast het sporten hield ik geen tijd over en ik liet tijdens de lessen alles lopen en incasseerde tweeën en drieën."

"Dankzij de beurs kwam ik bij Winford in een nog steviger wereldje terecht. De leraren vroegen de hele dag door hoe het met me ging en op een gegeven moment ga je dan vanzelf aan het werk, het is de hele sfeer bij Winford waar je niet omheen kunt. Die maakte dat ik eindelijk snapte waar het op een school om draait."

Frederik Jongmans, VWO-examen 2008
"De beurs gaf mij de kans om alsnog mijn VWO te halen."
Testimonial
doneren
Steun het Beurzenfonds met een donatie!
Doneren